Πολιτική Αλλαγών & Επιστροφών

Αλλαγές προϊόντων γίνονται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή τροποποιηθεί.Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό πώλησης (απόδειξη) το οποίο εσωκλείεται στο δέμα αποστολής. Αλλαγές γίνονται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 4328101 και στις περιπτώσεις που:

1)το προϊόν που έχει σταλεί είναι ελαττωματικό. Ελαττωματικό θεωρείται μόνο το προϊόν εκείνο που είναι ακατάλληλο να φορεθεί ή να χρησιμοποιηθεί για τον προορισμένο σκοπό του. Σε καμία περίπτωση, δε θεωρείται ελαττωματικό το προϊόν που αποκλίνει από τις αναρτημένες στον ιστότοπο της εταιρίας φωτογραφίες λόγω των αναμενόμενων διαφορών κατά τη λήψη και ανάρτησή τους. Σε κάθε περίπτωση δε που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα, ο πελάτης έχει την υποχρέωση να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα τηλεφωνικά στο 210 4328101 και να αναφέρει το περιστατικό. Εφόσον ένα προϊόν διαπιστωθεί ως ελαττωματικό, κατόπιν ελέγχου από την επιχείρησή μας θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν .Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς και επαναποστολής βαρύνουν την επιχείρησή μας και θα πρέπει να γίνονται με την ίδια μεταφορική εταιρία που είχαν αρχικά σταλεί .Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρία, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Επιστροφή – αλλαγή με άλλη μεταφορική εταιρία και χρέωση της επιχείρησής μας δε θα παραλαμβάνεται.

2)επιθυμείτε να αντικαταστήσετε προϊόντα που έχετε λάβει, τα οποία δεν είναι ελαττωματικά, για προσωπικούς λόγους, κατόπιν και πάλι τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 210 4328101. Σε αυτή την περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα και τα έξοδα επαναποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.