ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 3 με 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Παραγγελίες εκτός Ελλάδος δεν αποστέλλονται. Η Constantinokids.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.
Το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ για περιοχές εντός Αττικής, σε χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς, ενώ για τις δυσπρόσιτες περιοχές ανέρχεται στα 5 ευρώ.
Η υπηρεσία αντικαταβολής επιβαρύνεται με 2 ευρώ επιπλέον. Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

1. Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.constantinokids.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.
Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα , η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.constantinokids.gr.
Στην διαδικασία αυτή, η www.constantinokids.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.
Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, η www.constantinokids.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:

Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο.
Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε τρεις ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα. Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον πελάτη.

3. Με αντικαταβολή:

Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας για αποστολές με αντικαταβολή. Η χρέωση της αντικαταβολής σας γνωστοποιείται κατά τη διαδικασία της παραγγελίας. Η χρέωση της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2€.